10 november 2021

OJC Fuse presents Time To Rock

BAKEL – Er is op zondagmiddag 14 november is weer een rockmiddag in de Fuse. Met liefst drie bands op het podium zit het programma bomvol rock.

De middag wordt afgetrapt met Machette, een energieke hardrockband uit Deurne, geïnspireerd door de grote namen en shows uit de jaren ’80. Deze band staat garant voor vuurwerk met rock en metal uit de jaren 70 en 80. Op StreetRock stalen ze al de show dus wat houdt deze rocksensatie op 14 november tegen?

Bon Scotch geldt als dé AC/DC tributeband van dit moment die het oudere werk uit de tijd van zanger Bon Scott op een tribute-waardige manier vertolkt. Onder leiding van een charismatische leadzanger en de in schooluniform geklede gitarist zorgt deze energieke band voor de ultieme AC/DC beleving. Met een show waarin alle klassiekers zoals Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, TNT, en Let There Be Rock van het Bon Scott-tijdperk voorbij komen, en een sound die werkelijk ongelofelijk dicht bij het origineel in de buurt komt is er voor de AC/DC-liefhebber geen betere manier om je weer in de 70’s te wanen dan met Bon Scotch.

Als afsluiter heeft de Fuse Bakelse trots Imitallica geprogrammeerd. Imitallica is een vierkoppig monster dat luistert naar de naam Metallica! Sinds 2003 is Imitallica een graag geziene gast in kroegen, concertzalen, grote festivals en zeker ook in de Fuse. Vorige week speelden ze nog op Tributeland en zetten de zaal helemaal op zijn kop. Sfeer creëren wil voor deze doorgewinterde gasten niks zeggen.

Dus drie rockbands om je vingers bij af te likken en er een geweldige zondag van te maken, belooft de Fuse: “We beginnen om 15.00 uur en de zaal is open om 14.00 uur. De entree is gratis en het is allemaal te doen in de Fuse in Bakel, dorpstraat 26.”

Foto's:


0