18 november 2021

Optimyst waterdamp haarden

In dit artikel laten we u kennismaken met wat u wilt weten over de haarden uit de Optimyst-serie, waaronder Optimyst Pro 1000, Optimyst Pro 500 en Optimyst 40″ en 65″ elektrische stoomhaarden.

Optimyst is een serie elektrisch aangedreven haarden met waterdampvlammen. Het vlammenspel wordt gecreëerd door Ledlampen die weerkaatsen op de nevel die door ultrasone technologie wordt geproduceerd uit gewoon leidingwater dat in een container in de haard wordt opgeslagen.

Het resultaat is een driedimensionale vlam met rook die erg lijkt op de vlam van een houtgestookte open haard. En dat alles zonder echt vuur of rook. Optimyst haarden van Aflamo.nl zijn veilig voor u, uw kinderen, huisdieren, en het milieu. U kunt het vlammenspel aanraken zonder u te branden en er is geen geur, rook of wat voor uitstoot dan ook.

Installatiemogelijkheden zijn er in overvloed

Omdat Optimyst haarden geen ventilatieopeningen nodig hebben en een 3-dimensionaal vlammenspel hebben, zijn er bijna geen beperkingen in het haardontwerp dat u wilt creëren. Bouw uw haard in en gebruik die als een lange lineaire haard, een 2-zijdige open haard die voor beide kamers openstaat, een 360-graden haard of kies voor een vrijstaande haard.

Optimyst Pro cassettes zijn ontworpen om hard bedraad te worden in een 120 V circuit en worden standaard geleverd met een eenvoudig te vullen watertank die acht uur continue werking biedt voordat hervullen nodig is.

Als u de tank niet wilt bijvullen en liever uw haard op een waterleiding wilt aansluiten voor een “set it and forget it” installatie, is er een optionele aansluiting voor het sanitair beschikbaar. Deze zorgt voor een continue watertoevoer, compleet met overloopveiligheidssensor die het water automatisch afsluit om lekkage te voorkomen.

Foto's:


U