23 november 2021

Sinterklaasactie van politie Gemert-Bakel en Laarbeek

GEMERT – “Onze Sinterklaaswand op het bureau is nu nog leeg”, zegt jeugdagent Niels Kanters. “Daar moet snel verandering in komen! Maak jij een leuke kleurplaat of tekening voor de Sint in ruil voor een mooi politie-presentje, of ken je iemand anders die dit zou willen doen?”

Alle kinderen die meedoen kunnen hun mooiste creatie inleveren bij de balie van het gemeentehuis in Gemert. Als ze voorzien zijn van een naam en adres dan zorgt de Sint dat het presentje thuis afgeleverd wordt, belooft Niels. De kleurplaat staat bij dit artikel op www.gemertsnieuwsblad.nl Voor kinderen die het niet lukt om een eigen kleurplaat te printen ligt er een mooie kleurplaat bij de receptie van het gemeentehuis in Gemert klaar. En kinderen die niet in de buurt wonen, mogen hem opsturen via de post: Politie Gemert, Ridderplein 1, 5421 CV Gemert, ter attentie van jeugdagent Niels. Die hoopt op veel reacties: “Veel succes, mede namens Sint en Piet!”

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.