25 november 2021

Twee mannen uit Gemert opgepakt voor stroperij

GEMERT – De politie heeft woensdagavond twee stropers betrapt in een bosgebied in Aarle-Rixtel. De mannen waren op dat moment aan het jagen. De mannen zijn aangehouden voor wildstroperij. De verdachten zijn twee mannen van 35 en 39 jaar uit Gemert. Dat liet de politie donderdagochtend weten. De stropers maakten gebruik van een speciaal aangepaste Audi en hazewindhonden. De politie nam vier van deze honden in beslag. Of de stropers al wat hadden gevangen is niet duidelijk. De honden en de auto zijn in beslag genomen.

Het politieonderzoek loopt nog en ook justitie zal zich nog over de zaak buigen.

Info: 112nieuwsonline.nl / Foto: Politie Gemert-Bakel & Laarbeek

Foto's:


ii

Geef een reactie op dit bericht...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.