22 november 2021

WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – Afgelopen donderdag vond in de tweede klasse van WAC Gemert de wedstrijd tussen Keurslager Danny Megens en Rayen Timmerwerken plaats. Beide teams verkeren momenteel in de onderste regionen van de tussenstand.

In het begin van de wedstrijd waren de eerste kansen voor Keurslager Danny Megens. Na deze beginfase kreeg ook Rayen Timmerwerken haar eerste kans. Rob van Dooren wist hierbij niet tot scoren te komen, zijn inzet stuitte op doelman Joost Janssen van Keurslager Danny Megens. Na 8 minuten spelen werd het 1-0 voor Keurslager Danny Megens. Vincent Hoeks rondde een mooie aanval prima af. En nog geen twee minuten later had Vincent Janssen de 2-0 op zijn schoen maar keeper Rob van Dun van Rayen Timmerwerken wist dit te voorkomen.
Rayen Timmerwerken kwam de eerste 10 minuten niet veel aan aanvallen toe. Maar dat veranderde want na 13 minuten was het Frank de Pater die 1-1 op het scoreboord bracht. Vanaf dat moment kreeg ook Rayen Timmer steeds meer kansen. Tot tweemaal toe had Harm van der Heijden de mogelijkheid tot scoren te komen ware het niet dat zijn inzetten op de paal en op keeper Vincent Hoeks belandden.
Vervolgens nam Keurslager Danny Megens het initiatief weer terug in de wedstrijd. Marijn Haenen en Ralph Clignet kregen beiden de bal niet in het doel van Rob van Dun. Daaropvolgend was het Rayen Timmerwerken dat de beste kansen kreeg. Met een mooie aanname van Rik van de Steijn creëerde hij een mooi kans voor Rayen Timmerwerken en ook Harm van der Heijden kreeg een goede mogelijkheid. Echter allebei de inzetten werden prima gepareerd door doelman Vincent Janssen.
Maar het werd duidelijk dat het team van Danny Megens niet tevreden was met slechts één puntje. In de slotfase ging Danny Megens op zoek naar het winnende doelpunt. Zowel Marijn Haenen als Wouter van Erp hadden prima mogelijkheden, maar het lukte hen in eerste instantie (nog) niet . Tot twee minuten voor het eindsignaal: Wouter van Erp bepaalde namelijk met een bekeken schot de einstand op 2-1 voor Keurslager Danny Megens.

Uitslagen 18 november

Hoofdklasse: van Heugten Baddesign – Spier/vd Meijs 1-4; Auto Mundi/@Harmse – Rauw & Gauw 0-3*; KentekenplaatOnline.nl – Commanderij 1 1-0; Bjorn Klokgieter Timmerwerken – Happy Boys 3 1-3; MURO Steencreaties – Machinehandel vd Biggelaar 1-5
*Reglementaire zege
1e Klasse: Vogels Metaalbewerking – Commanderij 3/Rooijackers Woo 2-4; School Tuiniers/v.Rooij Grasz – van Dijk Groep/Manders Automa 1- 6
2e Klasse: Accu.nl – Happy Boys 1 4-1; John Habraken Timmerwerken – Opsteen-Sterken 6-2
vv VMW – TARS/Cafe Gij & Ik/GLM 9-1; Wereldkeuken – E-Bikeaccu.nl 0-8; Keurslager Danny Megens – Rayen Timmerwerken 2-1; Martens Dakbedekkingen 2 – van Asseldonk aardbeien 0-1

Programma 25 november

Hal 1: 18.30 Happy Boys 3 – v. Schijndel Dakbedekkingen; 19.06 School Tuiniers/v.Rooij Grasz – Stender/`t Ridderhof; 19.42 JR Dakbedekkingen – Minn 10 Menswear/’t Ridderhof; 20.18 Outdoor Island – Herman vd Boomen Schilderwerk; 20.54 van Dijk Groep/Manders Automa – Vogels Metaalbewerking; 21.30 Happy Boys 2 – La Compagnie-Sidekix
Hal 2: 18.30 van Heugten Baddesign – Bjorn Klokgieter Timmerwerken; 19.06 Opsteen-Sterken – vv VMW; 19.42 Happy Boys 1 – Keurslager Danny Megens; 20.18 van Asseldonk aardbeien – Wereldkeuken; 20.54 TARS/Cafe Gij & Ik/GLM – John Habraken Timmerwerken; 21.30 E-Bikeaccu.nl – Martens Dakbedekkingen 2; 22.06 Rayen Timmerwerken – Accu.nl

Team van de week is Keurslager Danny Megens.

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.