19 november 2021

Wat zijn de voorspellingen van cryptomunten in 2022?

Welke cryptomunten gaan een goede toekomst tegemoet? Wat gaat 2022 brengen voor de digitale en populaire munten? Uiteraard mag Bitcoin niet vergeten worden, echter de altcoins mag je ook niet vergeten. Dit artikel geeft de voorspellingen voor 2022. Op deze manier weet je precies wat een goede investeringsmogelijkheid kan zijn voor het aankomende jaar!

 

Welke cryptomunten worden anno 2022 hot?

Het jaar 2022 staat al bijna voor de deur. Het is uiteraard fijn om te investeren in winstgevende cryptomunten. Gelukkig geeft onderstaand schrijven overzichtelijk aan op welke cryptomunten je moet letten. We werpen een blik op veelbelovende crypto 2022, zodat je hier in 2022 winst mee kan behalen.

 

Nummer 1. Bitcoin

Op nummer 1 vinden we de Bitcoin. Deze munt is bijna niet te verslaan en sinds het jaar 2009 is dit een zeer sterke digitale munt. Wereldwijd is dit een geliefde munt en een groot voordeel van de Bitcoin is uiteraard de geavanceerde blockchain technologie. Gegevens zijn hierdoor niet te hacken. Het lijkt erop dat de Bitcoin ook in 2022 een grote groei door gaat maken.

 

Nummer 2. Chainlink

Op nummer 2 staat een zeer krachtige digitale munt, namelijk Chainlink. De digitale munt heeft in mei 2021 een grote groeispurt meegemaakt. De munt is gegroeid van 2 dollar naar 52 dollar in een korte tijd. Dit is een grote stijging en daar kun je uiteraard veel winst mee behalen. Chainlink maakt gebruik van ‘smart contracts’. Het is een veelbelovende munt voor het jaar 2022.

 

Nummer 3. Ethereum

Ethereum is eveneens een krachtpatser. Ethereum is dynamisch en gaat volledig mee met de tijd. Dit zorgt voor een enorme populariteit. Ethereum is momenteel bezig met het overschakelen naar een proof of stake systeem. Dit is een goede upgrade en zorgt voor een veilig en betrouwbaar systeem. Ook biedt Ethereum op korte termijn, hoogstwaarschijnlijk in 2022, de mogelijkheid om te staken aan en ook dit is erg aantrekkelijk. Investeerders zien Ethereum zitten en dit is goed terug te zien in de alsmaar stijgende waarde. Ook het aankomende nieuwe jaar voorspelt wederom veel goeds voor Ethereum.

 

Nummer 4. Enjin Coin

Enjin Coin wekt een grote mate van interesse op. De Enjin Coin is bedacht door een IT bedrijf in Singapore. Het bedrijf lanceert veel innovatieve projecten, waaronder het Enjin Network. De digitale munt maakt gebruik van de blockchain van Ethereum. Het is een populaire munt in de wereld van vele gamers. Games zullen ook in 2022 aan populariteit groeien, alsmede de Enjin Coin.

 

Nummer 5. Cardano

Cardano bestaat sinds september 2017 en bleek al vrij snel een goede investering. Het team van Cardano bestaat uit meerdere wetenschappers. En heeft 63 miljoen dollar weten op te halen. De waarde van Cardano steeg razendsnel en had in 2017 een marketcap waarde van ruim 600 miljoen dollar. De verwachtingen voor 2022 zijn erg hoog en daarnaast is de potentie van Cardano goed te noemen. Daarnaast heeft Cardano iedere dag weer te maken met meerdere gebruikers van het ADA project. Deze gebruikers leveren veel geld op en zorgen eveneens voor een gunstige prijsontwikkeling.

 

Nummer 6. VeChain

VeChain is bedacht door een Chinese wetenschapper in het jaar 2015. VeChain maakt gebruik van een eigen blockchain en dit zorgt voor een uniek aspect. VeChain richt zich op de logistieke sector. De logistieke sector is een winstgevende branche en gaat ook in het jaar 2022 groeien. Het team werkt samen met veel vooraanstaande bedrijven. Weliswaar maakte de munt vele verandering door, maar dat heeft de munt niet weerhouden van een sterke groei.

 

Al jaren behoort deze munt tot de grote top. Het is een relatief nieuwe blockchain technologie die ondanks zijn jonge leeftijd veel successen weet te behalen. Onlangs heeft VeChain geïnvesteerd in een groene methode. Deze methode heeft de naam Proof of authority. VeChain geeft aan dat dit een zeer groene mijlpaal is. Nu men meer aandacht richt aan het milieu en duurzaamheid, speelt deze munt hier goed op in. Naar verwachting zal deze digitale munt zijn stijgende lijn vasthouden en ook in 2022 grote winst weten te boeken.

 

Starten met cryptomunten

Nu je meer weet over de vooruitzichten van diverse cryptomunten, wordt het tijd om te gaan kijken naar de manier waarop je kan gaan investeren. Het duurt niet lang meer voor het nieuwe jaar zich aandient en door te investeren profiteer je van de stijgende cryptomunten in 2022. Hoe moet je starten met cryptomunten? Neem de gids door en vind alle antwoorden!

 

Cryptomunten kopen

Staat het geld op het gewenste platform? Dat is mooi want vanaf nu kun je de aanschaf van diverse cryptomunten gaan realiseren. Je geeft bijvoorbeeld op eenvoudige wijze aan hoeveel en welke munt je wilt gaan kopen. Vervolgens ga je stapsgewijs door het hele proces heen. Veel platformen beschikken over een goede klantenservice waar je met eventuele vragen snel antwoord krijgt. Bij eventuele vragen of onduidelijkheden over diverse processen staat de klantenservice altijd voor je klaar.

Foto's:


c