22 december 2021

BuitenBingo in de kerstvakantie

GEMERT-BAKEL – “Jassen aan, mutsen op en dassen om. We gaan naar buiten. En in de kerstvakantie is dat nog leuker met de BuitenBingo”, zegt Bibliotheek De Lage Beemden. De BuitenBingo is bedoeld voor kinderen van 2 tot 8 jaar en hun broertje, zusje, mama, papa, opa of oma.

Ze kunnen de gratis bingokaart in de bibliotheek afhalen of downloaden op de computer. De kaart is beschikbaar vanaf 24 december tot en met 9 januari, belooft de bibliotheek: “Ga samen naar buiten en ga op zoek naar de plaatjes op de bingokaart. Vind zoveel mogelijk plaatjes en lever je kaart weer in bij de bibliotheek. Als je ook een foto laat zien van jouw speurtocht krijg je een leuk presentje.” Ook kinderen die de Nederlandse taal nog lastig vinden, kunnen meedoen. De bingokaart is beschikbaar in het Nederlands, Pools, Arabisch en Engels.

Foto's:


0