16 december 2021

Inspiratiecafé Gemert kijkt uit naar 2022

GEMERT – Het is een tijdje stil geweest. Eind september heeft team Inspiratiecafé Gemert e.o. met Els van Dongen een lezing georganiseerd in De Weijst in Handel. Els vertelde over positieve mindset. Het was een mooie, inspirerende avond.

“In oktober hebben we een advertentie in het Gemerts Nieuwsblad gezet. We zochten nieuwe mensen voor ons team. Dat bracht vier mensen. Mooi wat dan weer ontstaat aan creativiteit, ideeën. In december hadden we een viering voor Kerst op de agenda staan in de avond. We mogen op dit moment na 17.00 uur geen viering houden. Een andere datum komt voor ons helaas niet uit. Om die reden is er geen viering voor Kerst door het inspiratiecafé.”

December, Advent, vanuit het donker op weg naar het licht. Op weg naar hoop. “Voor het inspiratiecafé betekent dit dat we nu even in rust zijn, om vanaf januari 2022 verder te gaan. Weer samen te komen, elkaar te inspireren. Een nieuw team, met mooie ideeën. Toch is het altijd fijn met meer mensen te zijn.”

Heb je de advertentie in oktober gemist? Of misschien wel gezien, maar kwam het op dat moment niet uit bij het team inspiratiecafé te komen, je bent nog steeds van harte welkom mee te denken, te organiseren en mooie bijeenkomsten te maken. Wil je mee organiseren of informatie, stuur gerust een mail naar inspiratiecafegemert@gmail.com

Het inspiratiecafé, waar we elkaar ontmoeten van hart tot hart, waar we elkaar inspireren. Het organisatieteam houdt je op de hoogte, via Facebook. Als je op de maillijst staat, ook via e-mail.
“Voor nu wensen we je een mooie Advent en Kerst en tot ziens in ons inspiratiecafé in 2022”, aldus Team inspiratiecafé Gemert e.o.

Foto's:


0