30 december 2021

KleuterBieb wordt PeuterBieb

GEMERT-BAKEL – De KleuterBieb van Bibliotheek De Lage Beemden is gestopt. De bibliotheek gaat de maandelijkse voorleesmomenten voortaan aanbieden aan peuters in de PeuterBieb. PeuterBieb zal later in 2022 live in de bibliotheken in Beek en Donk, Boekel en Gemert van start gaan.Bij de KleuterBieb spaarden kinderen voor een mooi prentenboek. Natuurlijk is de stickerkaart nog niet volgespaard. Heb je nog een halfvolle stickerkaart van de KleuterBieb? Lever de kaart in bij de bibliotheek en je ontvangt alsnog een mooi prentenboek cadeau. Inleveren kan in de bibliotheken in Beek en Donk, Boekel en Gemert tijdens de bemande openingsuren. Kijk voor de actuele openingstijden op www.bibliotheeklagebeemden.nl. . Op 7 en 21 januari om 10.15 uur kunnen peuters nu al meedoen met de PeuterBieb ‘Online’. Twee keer per maand op vrijdagochtend beleven peuters de mooiste verhaaltjes, zingen en maken muziek samen met Wiebe Wasbeer. Meedoen kan gewoon thuis; live via Zoom.

Foto's:


0