14 december 2021

PeuterBieb Online gaat nog even door

REGIO – Sinds de start van PeuterBieb Online zijn veel peuters helemaal gek op Wiebe Wasbeer. En er is goed nieuws! PeuterBieb Online gaat door, zeker nog tot maart 2022.

Twee keer per maand op vrijdagochtend beleven peuters de mooiste verhaaltjes, zingen en maken muziek samen met Wiebe Wasbeer. De komende data van PeuterBieb Online zijn 17 december, 7 en 21 januari, 4 en 18 februari en 4 en 18 maart. Steeds van 10.15 tot 10.45 uur live via Zoom. Luister je ook mee naar de verhaaltjes uit de koffer? Niet in de bibliotheek, maar gewoon bij jou thuis in de woonkamer. Peuters, ouders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom om mee te doen. Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling en de sociale vaardigheden van kinderen. En voorlezen is vooral leuk en gezellig! Meedoen aan PeuterBieb Online kan via Zoom. De link naar Zoom en de uitleg zijn te vinden op www.bibliotheeklagebeemden.nl.

Foto's:


0