14 december 2021

Robert den Hartigh zondag in De Bunker

GEMERT – Dit jaar weer geen Kerstswing, popquiz of lunch met het Commanderij College in De Bunker. Dat is erg jammer want dit is normaal de drukste week van het jaar. Aanstaande Zondag wel een prachtige show van Robert Den Hartigh

Robert den Hartigh (1976) speelt een blend van opzwepende boogies, duistere folkrock en rauwe Delta blues. Deze vorm van alternative rootsmusic met zowel een akoestische- als elektrische sound zorgt voor een opzwepende vibe. Gewapend met bottleneck, een rauw stemgeluid en verschillende gitaren, gromt en rockt Robert alsof hij van de duivel is bezeten. Robert is beïnvloed door muziek van Tom Waits, Lead Belly, John Lee Hooker en 16 Horsepower. Aanvang optreden: 15.00 uur.

Tuney Sunday – Robert den Hartigh. Zo 19 Dec 2021. Tijd: 13:00 – 17:00 uur. Entreeprijs: 5 euro.

Foto's:


0