17 december 2021

Vrouw gewond bij verkeersongeval N272

GEMERT/BEEK EN DONK –  Een vrouw is gewond geraakt bij een ongeval op de N272 tussen Gemert en Beek en Donk.

De hulpdiensten zijn vrijdagochtend 17 december 2021 gealarmeerd na een ongeval ter hoogte van de Peeleindseweg. Twee personenauto’s en een bestelbus waren tegen elkaar aan gebotst.. Een bestuurdster van één van de personenauto’s raakte hierbij gewond. De vrouw is in een ambulance behandeld met letsel aan haar nek en overgebracht naar het ziekenhuis. De politie en een medewerker van de provincie hebben assistentie verleend bij de afwikkeling van het ongeval. Het ongeval zou hebben plaatsgevonden in de staart van de file naar de rotonde aan de N279. Een bergingsbedrijf zal zorgdragen voor het afslepen van tenminste twee voertuigen.

Foto's:


V