03 januari 2022

Collectie Duppen: wie is wie?

GEMERT – Vader Jan en zoon Joop Duppen hebben meer dan een halve eeuw mensen gefotografeerd in Gemert en omstreken. Honderden rolletjes en filmpjes zijn bewaard gebleven en worden door Heemkundekring De Kommanderij Gemert gearchiveerd. Om vast te kunnen stellen wie er op de foto’s staan, wordt de hulp van het Gemerts Nieuwsblad ingeroepen. Lezers die iemand op de foto herkennen kunnen de naam doorgeven via een mailtje naar fotoduppen@heemkundekringgemert.nl met vermelding van het fotonummer, het nummer van de persoon op de foto en de eigen gegevens, zodat De Kommanderij contact op kan nemen. De gegevens in de brievenbus doen bij de Heemkundekring, Ruijschenberghstraat 3b, kan ook. In verband met corona is het niet mogelijk de gegevens persoonlijk door te geven in de Heemkamer in de Latijnse School aan de Ruijschenberghstraat.

Foto's:


0