10 januari 2022

De voordelen van een bedrijfswagen occasion leasen

Een bedrijfswagen is een grote -maar onmisbare- investering in uw bedrijf. U gebruikt uw bedrijfswagen immers niet alleen tijdens uw werkzaamheden, maar ook om reclame te maken voor uw bedrijf. Het is om deze reden extra belangrijk om in een mooie, goed onderhouden bedrijfswagen te rijden. Nu kunt u natuurlijk een nieuwe bedrijfswagen kopen, maar een andere interessante optie is om een bedrijfswagen occasion te leasen. Lees hieronder welke voordelen dit biedt!

Maandelijks een vast bedrag betalen

Als u een bedrijfswagen gaat kopen moet u rekening houden met uw budget. De bedrijfswagen van uw dromen is wellicht financieel geen mogelijkheid. Door een bedrijfswagen te leasen betaalt u een vast maandbedrag. In plaats van in één keer een groot bedrag te betalen, betaalt u de bedrijfswagen dus in kleinere bedragen. Er bestaan verschillende soorten leasecontracten, waaronder contracten waarbij u niet de eigenaar wordt van de bedrijfswagen. De bedrijfswagen op een later moment omruilen voor een nieuwer exemplaar wordt hierdoor makkelijker.

Bedrijfswagen die past bij uw bedrijf

Leasen maakt het mogelijk om een bedrijfswagen te kiezen die perfect past bij uw bedrijf en werkzaamheden. Of u nu een bestelbus, personenbus of bakwagen zoekt: het leasebedrijf denkt met u mee en legt de verschillende opties voor. Onder andere een Ford Transit tweedehands  leasen is een populaire keuze. De Ford Transit staat bekend als een veilige en comfortabele bedrijfswagen die makkelijk aangepast kan worden aan uw wensen. Uiteraard kan een tweedehands bedrijfswagen ook worden voorzien van uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam en huisstijl.

Visitekaartje

Uw bedrijfswagen vormt uw visitekaartje. Zo maakt u onderweg of als u ergens geparkeerd staat direct reclame voor uw bedrijf. Het is daarom belangrijk om in een nieuwe en goed onderhouden bedrijfswagen te rijden. Leasen maakt het mogelijk om een nieuw model te rijden én deze snel en eenvoudig in te ruilen zodra deze verouderd is. Afhankelijk van uw leasecontract kan de leasemaatschappij ook het onderhoud (en de bijbehorende) kosten voor zijn rekening nemen.

Op zoek naar een bedrijfswagen occasion?

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfswagen occasion? Maak dan kennis met DUTCH Vans. Bij DUTCH Vans kunt u occasions leasen en kopen. In het aanbod vindt u het type bedrijfswagen dat het beste bij uw werkzaamheden en wensen past. Daarnaast vindt u bij DUTCH Vans bedrijfswagens van diverse populaire merken zoals Ford, Nissan, Renault en Mercedes-Benz. Ontdek de mogelijkheden op de website of contacteer DUTCH Vans direct als u meer wilt weten over het leasen van een occasion.

Foto's:


c