13 januari 2022

Gemert Centrum kan veilig open

GEMERT – Gemert Centrum kan veilig open. Dat is de boodschap van ondernemers uit het dorpshart. Winkeliers en horecaondernemers gaven de actie een gezicht door donderdagochtend op het Ridderplein samen te komen. De coronamaatregelen treffen hen hard. Door de ‘harde lockdown’ zijn horeca en ‘niet-essentiële’ winkels al weken dicht. Bij veel ondernemers staat het water daardoor aan de lippen. Zij zijn ervan overtuigd dat het centrum weer veilig open kan. Het gemeentebestuur steunt het initiatief. Bekijk hieronder het interview met ondernemersvoorzitter Harrie Wijn en wethouder Bart Claassen.

 

 

 

Foto's:


DCggggC

Geef een reactie op dit bericht...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.