05 januari 2022

Trainer Marc van de Ven verlengt bij Boekel Sport

BOEKEL – V.v. Boekel Sport en coach Marc van de Ven verlengen de samenwerking.  Dit betekent dat Van de Ven ook in het seizoen 2022 – 2023 als hoofdtrainer voor de selectie zal staan.

In een goed overleg tussen Van de Ven, de technische commissie en voorzitter Paul van den Berg is gebleken dat er veel wederzijds vertrouwen is tussen de spelersgroep, technische staf, technische commissie en het bestuur waardoor een ieder graag nog minimaal een seizoen met elkaar door wil gaan.

Van de Ven werd halverwege het seizoen ‘18/’19 aangesteld, en hoewel er door de bekende omstandigheden nog geen volledig seizoen gedraaid kon worden, zijn er in de afgelopen seizoenen al wel 2 periodetitels gepakt. In het huidige seizoen doet v.v. Boekel Sport absoluut mee om het kampioenschap door momenteel de eerste plaats te bezetten. Mede hierdoor wordt er met groot vertrouwen gekeken naar de verlenging én de toekomst.

Foto's:


M