06 mei 2022

Cruyden Academie over uitslag bij baby’s

GEMERT – In de tuinen van VELT-Gemert ‘Heerlijck Hopveld’ worden in 2022 weer tien praktijklessen over helende kruiden verzorgd. Op deze ‘Cruyden Academie’ leren deelnemers wat ze zelf kunnen doen om kwalen te verlichten. Op maandag 16 mei vindt de eerste les plaats, met als thema ‘Uitslag bij baby’s’.

Om de verzorging van een baby op een natuurlijke manier te ondersteunen is er een aantal kruiden dat veilig en makkelijk toepasbaar is. In deze avondles, die duurt van 19.30 tot 21.30 uur, leert docent Dian Jansbeeke geïnteresseerden hoe ze deze kruiden kunnen gebruiken. Voor de kwetsbare huid van een baby is het fijn natuurlijke en biologische producten te gebruiken zonder allerlei chemische toevoegingen, is de gedachte. De deelnemers maken een potje helende zachte billenzalf om mee naar huis te nemen dat later kan worden gebruikt, ook voor kleine wondjes van andere kinderen en de ouders zelf. Opgeven kan per email via info@heerlijckhopveld.nl.

Docent Dian Jansbeeke.

Foto's:


0