11 mei 2022

Cursus Klik & Tik

GEMERT-BAKEL – Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. Bibliotheek De Lage Beemden organiseert al jaren de cursus Klik & Tik. Voor iedereen die wil leren omgaan met computer, internet en sociale media.

Klik & Tik is een oefenprogramma dat via filmpjes stap voor stap uitlegt hoe de computer en internet werken. Je leert hoe je een e-mail stuurt, formulieren invult, iets opzoekt of koopt op internet. Ook leer je hoe Skype, Facebook en WhatsApp werken. In een kleine groep, gezellig samen met anderen, leer je computeren. Je oefent in je eigen tempo op een computer van de bibliotheek, je krijgt uitleg en wordt begeleid door een ervaren vrijwilliger. De lessen helpen je op weg en je kunt daarna ook thuis oefenen. De cursus is bedoeld voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.
Op dit moment is in Bibliotheek Gemert op dinsdagavond van 19.00 tot 21.30 uur plek voor nieuwe cursisten. Aanmelden voor de gratis cursus kan via contact@bibliotheekdlb.nl of 0492 – 323245.

Foto's:


0