31 mei 2022

Gratis naar Volendam van het Zuiden 2022

GEMERT – Wil je naar Volendam van het Zuiden 2022 in Gemert?  Gemerts Nieuwsblad geeft 5×2 kaarten weg. Wil gratis kans maken op twee tickets voor het muziekfestijn in het Boerenbondsmuseum? Stuur dan het antwoord op de vraag voor dinsdag 7 juni aanstaande door naar lezersactie@gemertsnieuwsblad.nl o.v.v. Volendam van het Zuiden: ‘Welk nummer zong Amber van den Elzen als eerste in de finale van Deutschland Sucht den Superstar 2022?’ Vergeet niet om je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer te vermelden in je mail.

Drie jaar geleden, voor corona, waren er bijna 2000 bezoekers bij Volendam van het Zuiden.Vorig jaar vanwege de Corona beperkingen mocht het muziekfestijn maar 750 bezoekers verwelkomen. Gelukkig kan de organisatie  dit jaar weer als normaal de 12e editie Volendam van het Zuiden houden.

Onder andere Amber van den Elzen, Laura & Mark, Maickel Korver, Ivo van Rossum Tim Manders, Kees en Sonja en George McCrae treden op in het Boerenbondsmuseum.

Kaarten kunnen gereserveerd en besteld worden bij het Boerenbondsmuseum. Voor het bestellen van kaarten kun je bellen naar 0492-366444 of u stuurt een mail naar info@boerenbondsmuseum.nl ( met uw naam, aantal kaarten en telefoonnummer). De organisatie neemt dan contact met u op. Voorverkoop kaarten kosten 10 euro. Op de dag zelf kosten de kaarten 12,50 euro.