31 mei 2022

Inschrijving Gemert Mert van zondag 11 september gestart

GEMERT – ‘We gaan er voor!’, zegt de organisatie van Gemert Mert enthousiast. De afgelopen twee jaar heeft de organisatie het evenement moeten annuleren gezien de corona-omstandigheden die op dat moment actueel waren. Onder moeilijke omstandigheden heeft het organisatie-comité niet stil gezeten en is erin geslaagd om een programma samen te stellen die vele bezoekers en deelnemers de weg naar Gemert zal wijzen.

Gemert Mert is zo ongeveer de drukst bezochte braderie (etalage Gemert) in de regio. En dat is natuurlijk niet zomaar. Het succes van Gemert Mert wordt mogelijk gemaakt door de grote variëteit aan kramen, muziek, optredens en lekkere versnaperingen. In het gehele dorp zijn alle winkels geopend terwijl bedrijven, ondernemers, (sport)verenigingen, cultuur, horeca, hobbyisten en goede doelen zich presenteren. En ook het Stoeredingenplein (Ridderplein) is dit jaar wederom gevuld met leuke acts, presentaties en spektakel. Daarnaast zal het kasteelpark voor alle bezoekers geopend zijn.
Gemert Mert wowrdt gehouden op zondag 11 september van 11:00tot 17.00 uur. Op verschillende podia zal Gemert Mert ook na de sluiting doorgaan ondersteund door optredens live bands.

Wil je deelnemen aan Gemert Mert? Ga naar www.gemertmert.nl en schrijf je in. Gezien de grote belangstelling is het van belang op tijd in te schrijven. Inmiddels is al een aantal prachtige attracties en presentaties gecontracteerd maar verdere informatie zal binnenkort in het Gemerts Nieuwsblad worden gepubliceerd.

Foto's:


0