11 mei 2022

Jaarlijkse Clubexpositie Foto Expressie Groep Gemert (FEGG)

GEMERT – De Foto Expressie Groep Gemert (FEGG) houdt op zaterdag 21 en zondag 22 mei haar jaarlijkse fototentoonstelling. In de Gerarduskerk in Gemert (ingang Burgemeester Rietmanstraat) is dan werk te zien van een twintigtal fotografen. De expositie is op beide dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Leden van de fotoclub zijn aanwezig om foto’s toe te lichten en informatie te verschaffen over de fotoclub.

Tijdens deze expositie laten de FEGG-leden zeer gevarieerd recent werk zien. Daarnaast worden foto’s van De Rode Draad getoond. Dit is een jaarlijks themaproject van de fotoclub.
Ook toont Mariska Vereijken haar serie, waarmee zij vorig jaar is toegelaten tot de Salon Nationaal. Haar werk behoorde daarmee tot de beste dertien uitgekozen series van de Fotobond.

Foto Expressie Groep Gemert is aangesloten bij de Bond voor Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen BNAFV (kortweg Fotobond) en doet in dat verband mee aan diverse wedstrijden. Leden van de fotoclub organiseren regelmatig excursies en thema-avonden met het doel van elkaar te leren, maar vooral om met veel enthousiasme met hun hobby bezig te zijn.

Wie interesse heeft om lid te worden van deze Gemertse fotoclub kan per e-mail contact opnemen via info@fotoclubgemert.nl

Foto's:


O