28 mei 2022

Nieuwe familievoorstelling De Kern in Handel

HANDEL – Deze zomer speelt Toneelgroep De Kern haar gloednieuwe familievoorstelling Repelsteeltje en de blinde prinses. Een voorstelling vol humor, scherpe zinnetjes, Duitse schlagers en een beetje magie. Regie is in handen van Theo van Meel.

Op paleis Soestdijk ruziën Prins Bernhard en Koningin Juliana over wie de baas is over hun (bijna) blinde dochter Marijke. In de varkensstal schept Joost de varkenshoeder op dat zijn dochter Sterre goud uit stro kan spinnen. Repelsteeltje betaalt geen rekeningen en Karla wil een baby-Repelsteeltje. Volg jij het nog?
Je kijkt je ogen uit in dit grootse verhaal, waarbij van alles aan de hand is op het paleis, in het bos en onder de grond. Er wordt getoverd en een geheimzinnige vrouw heeft het over haar zoveelste zintuig. Daarmee kan ze de blinde prinses genezen. Maar wie houdt zich aan zijn woord? En kan Repelsteeltje zijn naam geheim houden? Er valt zoveel te beleven!
Repelsteeltje en de blinde prinses wordt weer een échte Kern-productie zoals we ze kennen, met een enorm decor, prachtige kostuums, bekende liedjes en heel veel humor. De cast is weer zorgvuldig geselecteerd, de zang- en danscoaches staan paraat en de live band is druk met het repeteren van de verschillende liedjes. Bovendien wordt het decor grootser dan ooit tevoren, met o.a. een levensgroot paleis en een enorm vliegtuig. Het onderste wordt uit de kan gehaald! Dit wordt gegarandeerd weer een productie waar we nog lang over blijven napraten.
Kom je met het gezin, de hele buurt of knus met je date? De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden. Je bestelt tickets eenvoudig online via www.toneelgroepdekern.nl. De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 16 juli (19.00 uur), zondag 17 juli (14.30 uur), vrijdag 22 juli (21.00 uur), zaterdag 23 juli (21.00 uur) en zondag 24 juli (14.30 uur). Repelsteeltje en de blinde prinses duurt ongeveer 2,5 uur en er is een pauze.

Komt Prins Bernhard tot de kern?

Foto's:


0