11 mei 2022

Nog vijf finales voor Gemert

GEMERT – Het seizoen in de derde divisie telt af naar een spannende climax. Vijf wedstrijden moeten nog gespeeld worden. Voor Gemert worden het vijf finales.

De komende twee wedstrijden worden gespeeld op het ongetwijfeld drukke sportpark Molenbroek en daarin wil Gemert proberen om de voorjaarsinzinking achter zich te laten. Het puntje tegen O.S.S.’20 dient als houvast. Met de steun van de eigen supporters hoopt Gemert zondag tegen het Limburgse EVV eindelijk weer eens een overwinning te boeken.
Bij de opponent staat het water letterlijk tot aan de lippen. De Limburgers zijn na de nederlaag van afgelopen zondag bij Unitas (3-0) afgezakt naar de 17e plaats, een plaats die aan het eind van het seizoen onverbiddelijk degradatie betekent. De ploeg van Leo Beckers kan de dans nog ontspringen maar zal dan wel snel punten moet gaan pakken.
Gemert is dus gewaarschuwd; een kat in het nauw maakt immers rare sprongen. Hopelijk hebben de mannen van Reinald Boeren lering getrokken uit de ontmoeting van 24 februari, toen Gemert het erg moeilijk had in Echt en genoegen moest nemen met een gelijkspel, 2-2.
Iedereen die Gemert een warm hart toedraagt, gaat zich opmaken voor een superspannende ontknoping van het seizoen. Gemert heeft vanaf nu alle steun van de eigen aanhang nodig. Kom dus massaal naar sportpark Molenbroek om de zwartwitten aan te moedigen. Aanvang is 14.00 uur.

Foto's:


0