05 mei 2022

Volendam van het Zuiden 2022 in Boerenbondsmuseum Gemert

GEMERT – Volendam van het Zuiden staat ook in 2022 op de agenda van het Boerenbondsmuseum in Gemert. Kaarten kunnen vanaf heden gereserveerd en besteld worden.

Drie jaar geleden, voor corona, waren er bijna 2000 bezoekers bij Volendam van het Zuiden.Vorig jaar vanwege de Corona beperkingen mocht het muziekfestijn maar 750 bezoekers verwelkomen. Gelukkig kan de organisatie  dit jaar weer als normaal de 12e editie Volendam van het Zuiden houden: “We zijn druk bezig met de voorbereidingen”, geeft medeorganisator Ferry van den Elzen aan.” Kaarten kunnen gereserveerd en besteld worden bij het Boerenbondsmuseum voor het bestellen van kaarten kunt u bellen naar 0492-366444 of u stuurt een mail naar info@boerenbondsmuseum.nl ( met uw naam, aantal kaarten en telefoonnummer) we nemen contact met u op. Voorverkoop kaarten kosten 10 euro. Op de dag zelf kosten de kaarten 12,50 euro.”

Broer en co-organisator Pedro van den Elzen is even enthousiast. “We zien u graag weer op 12 Juni om 12.00 uur verschijnen in het Boerenbondsmuseum tijdens Volendam van het Zuiden 2022. Op zeer korte termijn volgt er meer info over het programma, volg het Gemerts Nieuwsblad of facebookpagina van Volendam van het Zuiden.” Voor verdere vragen kunt u altijd bellen naar het Boerenbondsmuseum 0492-366444 of u stuurt een mail naar info@boerenbondsmuseum.nl of volg het Gemerts Nieuwsblad en de facebook site Volendam van het Zuiden voor het laatste nieuws. (Advertorial).

Foto's:


V