27 juni 2022

Alleen jeugdteams GHSV in actie

GEMERT – De wedstrijd van de heren van de Gemertse Honk- en Softbalvereniging (GHSV) ging afgelopen weekend niet door als gevolg van een gebrek aan spelers bij tegenstander Gryphons. De U15 en U12 kwamen wel in actie.

De U15-1 van GHSV speelde zaterdagmiddag een uitwedstrijd tegen Gryphons in Rosmalen. Gryphons had voorafgaand aan de wedstrijd één punt minder, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden Tot 7-7 ging het gelijk op en toen wist Gryphons uiteindelijk toch een beslissende 9-7 GHSV U12-1 ging op bezoek bij Nuenen. De thuisploeg bleek van begin af aan een maatje te groot. Gemert scoorde in de eerste inning een punt door Ties van Boxmeer, die na zijn honkslag kon scoren dankzij honkslagen van Jurre Heesakkers en Collin Thijssens. Nuenen wist vijf keer te scoren en direct een ruime voorsprong te pakken, ondanks een schitterende vangbal van Dio Bongenaar. In de tweede inning waren het Seth Slegers en Kyan Heesakkers die na hun honkslagen beiden konden scoren op een harde honkslag van Thijs van Lieshout. Nuenen scoorde weer vijfmaal en liep uit naar 10-3. In de derde inning begon Ties weer met een honkslag en hij scoorde na een honkslag van Collin. Collin kon op zijn beurt scoren op de honkslag van Pepijn van Dillen en voor de 10-5 tussenstand zorgen. Nuenen liep uit naar 15-5 met nog één inning te spelen. Thijs begon met een driehonkslag en kon scoren op de honkslag van Max Ettema. Helaas voor Gemert bleef het hierbij voor deze slagbeurt. In de laatste slagbeurt kon Nuenen ‘slechts’ twee keeer scoren door sterk veldspel aan Gemertse zijde, maar uiteindelijk was de thuisploeg met 17-6 veel te sterk voor de Gemertse U12-1.

Programma

Zaterdag 2 juli: U12-1 vrij; 13.00 uur U15-1 – Sittard Condors
Zondag 3 juli: 11.00 uur Royals H3 – Here

Foto's:


0