20 juni 2022

Beachtennistoernooi in De Mortel

DE MORTEL – En toen was er weer een beachtennistoernooi op het zandstrand van De Mortel. Een toernooi dat in de week van maandag 13 tot en met zondag 19 juni een vleugje vakantiegevoel bracht met zand, zon en beachtennis.

Er waren veel inschrijvingen, wat bijdroeg aan het succes. Net als de vele mooie en spannende wedstrijden waar de spelers zelf en de bezoekers van hebben genoten. En daarna konden spelers en toeschouwers natuurlijk onder het genot van een koud drankje op het terras even napraten. Dit jaar waren de hoofdsponsoren de boeren en de agrarische aanverwante bedrijven uit De Mortel. Het toernooi kreeg daarom de ondertitel ‘Trots op de boer’ mee. De finales werden op zondag 19 juni gespeeld.

Winnaars: Beginners DD: Iris en Fleur van Bommel; Beginners HD: Mattijs de Wit, Rob Manders; Beginners GD: Peggy Manders, Jop van der Spek; Gevorderde DD: Maud van Oosterwijk, Marieke van Beek; Gevorderde HD: Ron Snijders, Tom Siebers; Gevorderde GD: Carlo Hazenberg, Laura Hazenberg

Foto's:


0