08 juni 2022

Blizz @ De Mouthoeve bruist

BOEKEL – Een unieke locatie met een uniek concept in Boekel, waar eten en drinken, het leven vieren, winkelen en vooral genieten centraal staan!

Overdag genieten van de verrassende lunchgerechten in de stoere lunchroom en op vrijdag- en zaterdagavond in een relaxte omgeving komen genieten van een heerlijke BBQ (op reservering) , a la carte eten of vier het weekend bij Blizz met je vrienden met een drankje en plankje. Strijk neer op het nieuwe mediterrane terras aan de voorkant en geniet, proef en beleef.Voor een bijzondere Hightea ervaring waan je je even in een andere wereld in de feeërieke Tearoom. Homemade verrassende zoete en hartige taartjes, sandwiches en creaties worden hier iedere keer weer opnieuw bedacht en geserveerd op mooie etagères en natuurlijk zijn de tafels gedekt met Engels porselein. Tijdens de zomeravonden zijn er speciale avonden, waarvan, ook als het zonnetje even niet schijnt, je toch warm van gaat worden. Wat te denken van een Spanish Night met live muziek en homemade tapas of een Mexican Night met live muziek en Mexican Food.
Of het begin van de zomervakantie vieren op zaterdag 23 juli met een Summer Party BBQ (kids tot 12jr BBQ-en gratis!) en DJ Dit jaar bestaat de Mouthoeve alweer vijf jaar en dit gaat zondag 26 juni uitbundig gevierd worden met een speciaal programma voor jong en oud van ‘s middags 12.00 uur tot in de late uurtjes.
Kortom: Blizz @ de Mouthoeve bruist van de activiteiten. Je vind Blizz aan de Erpseweg 2 ,5427PG Boekel of kijk op de website www.blizzboekel.nl.

Foto's:


0