24 juni 2022

Brand na blikseminslag Erp

ERP –  De brandweer is in de nacht van donderdag op vrijdag rond 00:55 gealarmeerd  voor een woningbrand aan de Hoek in Erp. Er was een brand in een woonboerderij. Die zou zijn ontstaan door blikseminslag. Deze zou op de schoorsteen geslagen zijn.

In de woning raakte niemand gewond. De brandweer schaalde op naar Middelbrand. De hoogwerker van de brandweer kwam ter plaatse om assistentie te verlenen. Ook de brandweerkorpsen van Beek en Donk en Uden kwamen assisteren. De brandweer moest een gedeelte van het dak slopen om de brand goed te kunnen afblussen. Ook de losse delen van de schoorsteen werden naar beneden gehaald.  De straat werd tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer. (Info en foto: 112nieuwsonline)

Foto's:


B

Geef een reactie op dit bericht...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.