20 juni 2022

E-Bikeaccu.nl kampioen tweede klasse WAC Gemert

GEMERT – Afgelopen donderdag was de opdracht voor de spelers van E-Bikeaccu.nl helder, bij winst zouden ze kampioen zijn. Op papier zou dit ook een te klaren klus moeten zijn aangezien de tegenstander van de avond de nummer laatst van de ranglijst was.

In de praktijk bleek er van een wedstrijd ook geen sprake, omdat het krachtsverschil te groot was. Uiteindelijk resulteerde dit dan ook in een 11-0 overwinning voor E-Bikeaccu.nl. Dit betekende voor dit nieuwe team meteen het kampioenschap in de tweedde klasse van WAC Gemert. Met nog één wedstrijd te gaan zijn de cijfers ook vrij duidelijk, 21 wedstrijden gespeeld waarvan er 19 in winst werden omgezet en eentje resulteerde in een gelijkspel. Ook de doelcijfers zijn indrukwekkend, 136 voor en 25 tegen. Dus al bij al een terechte kampioen

Foto's:


0