08 juni 2022

Geboortebord Gemertse baby Davey gestolen

GEMERT – ‘Ik kan het nog niet geloven.’ Het geboortebord van de Gemertse baby Davey is gestolen. Onbekenden hebben het in de nacht van vrijdag op zaterdag uit de ouderlijke voortuin aan de Pandelaar gehaald en meegenomen. Het bord heeft de vorm van een crossmotor en is op maat gemaakt. Mama Kim Pearson hoopt daarom dat het terugkomt.

Door Marcel Bosmans

Kim en haar partner William zijn sinds donderdag de trotse ouders van Davey. Moeder en kind maken het gelukkig goed. Toch is er een domper op de feestvreugde. Om de komst van hun zoon te vieren hadden papa en mama een uniek geboortebord laten ontwerpen.“We zijn een echte crossfamilie, dus het moest een motor worden. Het bord is op maat gemaakt en van een speciale beschermingslaag voorzien, zodat het later binnen opgehangen kan worden.”

Iets meer dan 24 uur heeft het bord voor het huis gestaan. Daarna is het uit de voortuin verdwenen. “Ik denk niet dat mensen het hebben meegenomen, omdat ze zelf een zoon of een kleinzoon verwachten. Zo’n uniek bord in de tuin valt nogal op. Waarschijnlijk heeft iemand het in een jolige of dronken bui uit de grond getrokken. Ik hoop dat diegene het terugbrengt en het liefst zo snel mogelijk. Daarna kan er wat mij betreft een streep onder. Ons gaat het er alleen om dat het bord weer thuiskomt.”

Heb je het geboortebord van Davey meegenomen of meer informatie die kan helpen bij de opsporing? Mail dan naar kimtemmink103@gmail.com.

Hoofdfoto: Kim met Davey bij een ander, gehuurd geboortebord.

Foto 2: Foto van het gestolen geboortebord.

Foto's:


UG