21 juni 2022

Gezellige en kleurrijke Veteranensportdag Elsendorp

ELSENDORP – Zondag 12 juni was de laatste Veteranensportdag in Elsendorp. Een sportdag die in 1985 begonnen is met oud-leden van R.K.J.B en R.K.J.B.B, allemaal leden die toen al enigszins op leeftijd waren.

Het is dan ook zeer uniek om te zien dat een groot aantal sporters van toen, nu nog actief deelnemen. Zowel aan de sportoefeningen, volksdans, piramide en een aantal personen zelfs op atletiek onderdelen. Maar liefst 425 sporters waren aanwezig op Sportpark De Dompt. De gemiddelde leeftijd van de sporter was 76 jaar en de oudste deelnemer was maar liefst 90 jaar.
Een mooi kleurrijk schouwspel van sport en muziek voor jong en oud waarbij het meedoen het belangrijkste is. Gezien de hoge leeftijd was het bijzonder dat de jury aangaf dat de kwaliteit van het gebeuren dit jaar heel hoog was. Een mooi compliment naar alle sporters.
Er zijn door alle afdelingen mooie sportprestaties geleverd.

De Mortel – Elsendorp mochten onderstaande prijzen in ontvangst nemen: Dames Groep 1: 1e prijs Algemeen klassement; 1e prijs Gecombineerde oefening; 1e prijs Gemengde Volksdans; 2e prijs Volksdans 2e prijs; 2e prijs Marcheren 2e prijs; 3e prijs Vrije oefening; 2e prijs Annie Egelmeers Balwerpen Heren Groep 1: 4e prijs Algemeen klassement; 3e prijs Gecombineerde oefening; 3e prijs Pyramide; 4e prijs Vrije oefeningen; 4e prijs Marcheren; 1e prijs Harrie van Dooren 1e prijs Kogelstoten; 2e prijs Jos van de Nieuwelaar 80 meter sprin

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.