09 juni 2022

Harpsong Concert na Esdonkse open luchtmis

ESDONK/ GEMERT – Op zondagmiddag 24 juli, aansluitend op de open luchtmis bij de Esdonkse kapel waarin de nieuwe Gemertse pastoor Issaq Jesudass zal voorgaan, geeft Marja de Jong een inspirerend concert in de Maria Magdalena Kapel. Dit om het 40-jarige bestaan van de Stichting Esdonks kapelleke te vieren.

“Laat je strelen door hemelse harpklanken en een stem van fluweel”, zo kondigt Stichting Esdonks kapelleke het concert aan. “Juweeltjes uit diverse tijden en windstreken. Old, Folk en wat Swing met diepgang en een vrolijke noot in maar liefst zes talen over het leven en de natuur. Franciscus’ boodschap ‘Maak me een instrument dat licht, liefde, hoop en vreugde zaait’ is haar inspiratie.”
Marja de Jong begeleidt zichzelf op een Rees Brilliant harp van bijna 5 octaven, met een ronde, warme klank. Als bonus heeft ze een middeleeuws Maria Magdalena lied vertaald, dat ze met mini-luit zal zingen aan het einde van de openlucht mis voorafgaand aan het concert. Het Harpsong Concert van Marja de Jong op zondag 24 juli wordt gegeven in twee uitvoeringen. Het eerste concert is van 12:15 tot 13:15 uur. Het tweede concert van 13:45 tot 14:45 uur, als het eerste concert vol is. Aansluitend is er een meet & greet bij de CD-tafel. De open luchtmis is van 11:00 tot 12:00 uur in het Esdonks Kapelleke, Esdonk 15 te Gemert. Kaartjes voor het concert kosten 5 euro en kunnen gereserveerd worden tot 17 juli via sjaakvanhoeij@gmail.com of 0492 322355.

Foto's:


0