16 juni 2022

HockeyLoverz 2022 gaat niet door

GEMERT – HockeyLoverz 2022 gaat niet door. Dat meldt de organisatie op Facebook.  Het evenement zou komende zomer terugkomen naar Gemert. 
“Zoals jullie weten is HockeyLoverz 2021 afgelast terwijl er al honderden mensen onderweg waren naar het festivalterrein”, schrijft HockeyLoverz. “Dat liep helaas anders af dan we verwacht hadden. HockeyLoverz viel in het water. Nadat het stof was gaan liggen hebben we ons best gedaan om zo snel mogelijk jullie ticketgeld terug te betalen. Maar zoals jullie begrijpen was dat geld al geïnvesteerd in het festival, de opbouw, de artiesten, de honderden mensen in de opbouw, het vuurwerk, noem het maar op. Het garantiefonds liet, mede door een hoop papierwerk en bureaucratische rompslomp, lang op zich wachten. Maar intussen stroomde de klachten en mails binnen. We hebben hier en daar wat steken laten vallen en lieten sommige van jullie dan ook te lang op een reactie wachten. Vele van jullie mailden dubbel, mailden nadat de betaling in werking was gezet of mailden meerdere keren kort achter elkaar. Hierdoor stroomde onze mailbox over en besloten wij om te wachten tot we de tickets konden terugbetalen. Dat was een foute beslissing van ons, waarvoor we ook onze excuses aanbieden. Afgelopen week stond tot onze grote schrik Tim Hofman van BOOS voor onze deur. Gewapend met oorkonde en een aantal klachten kwam hij verhaal halen. Uiteraard willen wij de boel netjes oplossen met jullie. Maar doordat er veel tickets onderling zijn gewisseld van eigenaar, is dit administratief een flink karwei. We hebben vorige week direct actie ondernomen en de bij ons bekende openstaande bedragen zijn gelijk teruggeboekt. Zoals op de oorkonde stond, ‘eerst de zooi op te ruimen, voordat we het volgende feestje organiseren’. Het vieren van het 10-jarig bestaan lijkt ons dan ook geen gepaste optie. Hierdoor hebben wij besloten om HockeyLoverz dit jaar niet door te laten gaan en ‘eerst de zooi op te ruimen’. Mocht je een refund aanvraag gedaan hebben en na vorige week nog niet je geld ontvangen hebben, stuur ons dan een mail op info@hockeyloverz.nl.We hadden geleerd van afgelopen jaar en daarop het ticketsysteem aangepast, waardoor iedereen die in 2022 een ticket heeft gekocht wordt binnen 30 dagen terugbetaald.”