09 juni 2022

Illegale prostitutie in Gemert

GEMERT – In een pand in Gemert heeft het Prostitutie Controle Team (PCT) van de politie illegale prostitutie vastgesteld. Burgemeester Michiel van Veen heeft de woning vandaag voor drie maanden gesloten.

De burgemeester sloot het pand op grond van de Wet Victoria. De sluiting moet een onveilige situatie in het dorp voorkomen en ervoor zorgen dat het pand niet opnieuw voor prostitutie gerelateerde activiteiten wordt gebruikt. Niemand mag in het pand zolang dit is afgesloten. Het verbreken van de verzegeling is strafbaar.

De gemeente Gemert-Bakel doet de volgende oproep aan inwoners: “Zie je in je omgeving een situatie waarvan je het gevoel hebt dat er iets niet klopt? Meld dit dan. Bel de politie op 0900-8844 of bel anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.”

 

Foto's:


I