14 juni 2022

Kindermiddag ‘Kennen wij elkaar?’

GEMERT – Kennen wij elkaar? Dat is de titel van de tentoonstelling over Poolse migranten in onze regio. Deze tentoonstelling is nog tot en met 25 juni te zien in Bibliotheek Gemert.

Op woensdag 22 juni organiseert Bibliotheek De Lage Beemden een kindermiddag met hetzelfde thema in de bieb in Gemert. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom. Tijdens de kindermiddag gaan ze samen dansen met Dancinez, tekenen, spelen met Goed Bezig Gemert-Bakel en luisteren naar verhalen in het Pools en in het Nederlands. Zo maken de kinderen kennis met elkaar. Ook ouders zijn van harte welkom en worden ontvangen met een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. De kindermiddag duurt van 14.00 tot 17.00 uur. De bedoeling is om er samen een gezellige van te maken, zodat de kinderen na na afloop zeggen: “Ja, nu kennen wij elkaar!”

Foto's:


0