15 juni 2022

Laatste kans voor-inschrijving Gemert City Run

GEMERT – Na zaterdag 25 juni sluit de voor-inschrijving voor de Gemert City Run. Wil jij meedoen aan het leukste hardloop- en wandelevenement van de regio? Schrijf je dan nu snel in en profiteer nog van het aantrekkelijke kortingstarief. Bovendien wordt je naam op het startnummer gedrukt.

Je kunt mee wandelen of hardlopen. De wandelaars aan de Gemert City Walk kunnen kiezen uit een afstand van 12,5 of 25 kilometer. De hardlopers kiezen uit 2,1 – 5 – 10 of 15 kilometer. Bij de laatste afstand lopen zij de 5km en de 10km achter elkaar. Er zijn twee Kids Runs, van 800 meter (voor groep 1-2) en van 1100 meter (voor groep 3-6). Iedereen vanaf groep 7, ook volwassenen dus, is van harte welkom bij de 2,1 km. Kom jij mee hardlopen, wandelen of je kinderen aanmoedigen bij de Kids Runs?

Loop je niet mee? Help dan mee! Geen evenement zonder vrijwilligers en de Gemert City Run heeft er maar liefst 175 nodig. Vrijwilligerscoördinator Eefje Melssen vertelt: “We kunnen nog vrijwilligers gebruiken op verschillende posten aan het parcours, tussen 16:30 en 20.00 uur. Als je ons komt helpen, zorgen wij voor een lunchpakket, consumptiebonnen en een leuk bedankje. Wil jij meehelpen om er een onvergetelijke dag van te maken? Meld je dan direct aan via onze website. Vele handen maken licht werk!”

Laatste kans op korting. Op onze website www.gemertcityrun.nl vind je het volledige programma en een link om je direct in te schrijven. Als je je inschrijft vóór 25 juni komt je naam op het startnummer èn profiteer je nog van het voor-inschrijvingstarief. Daarmee pak je een leuke korting! Het laatste nieuws over de Gemert City Run volg je op Facebook, Instagram en Twitter.

De vorige editie van de Gemert City Run. (foto: Herman van Daal)

Foto's:


0