23 juni 2022

Mignon laat weer van zich horen

GEMERT – Na twee jaar coronastilte is vrouwenkoor Mignon op 1 februari met veel enthousiasme begonnen met repeteren. Het ledenaantal was gelukkig toegenomen. De leden zijn gelijk voortvarend aan de slag gegaan met nieuw repertoire zoals Sebastiaan van Annie M.G. Schmidt en Black Bird van de Beatles.

Met veel plezier laat Mignon dit aan het publiek horen. Als afsluiting van het koorjaar treden zij op 3 juli op in de tuin van Huize Ruyschenberg, de ‘gemeentetuin’. Het koor staat onder leiding van Alex Rutten en wordt op de piano begeleid door Wilbert Kivits. Idereen is uitgenodigd te komen genieten van vrouwenkoor Mignon samen met het B-orkest van Harmonie Excelsior.

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.