20 juni 2022

MKV sluit wedstrijdseizoen af

MILHEEZE – Op 15 juni, een zwoele woensdagavond mocht MKV 2 een wedstrijd spelen tegen ONA/astrantia.

MKV opende de score door middel van een strafworp. Nadien gingen beide teams gelijk op. Met de rust stond het 10-10. ONA wist na rust de eerste goal te maken. Net zoals in de eerste helft ging het ook hier gelijk op tot 14-14. Merel Geurts en Anouk Reintjes zorgden ervoor dat MKV de 14-16 overwinning meenam naar Milheeze.
Een dag later, op donderdagavond 16 juni, mocht MKV 2 voor de laatste keer dit seizoen aantreden, dit keer tegen titelkandidaat ODC 4.
MKV opende de score met een doorloopbal. Romy van Rooij wist haar korte kans te benutten waardoor het halverwege de eerse helft 2-2 stond. Na de extra drinkpauze in verband met de warmte wist ODC op voorsprong te komen. Hierdoor ging MKV met 6-3 de rust in.
De tweede helft was het weer MKV dat de score opende. Helaas voor MKV was het niet voldoende om de winst mee naar Millus te nemen. Met een eindstand van 12-5 is ODC 4 kampioen geworden.
Na de wedstrijd heeft MKV Anne Bouwmans bedankt. Mede door haar inzet was het dit jaar mogelijk om als MKV 2 te spelen. Zelf zal Anne Bouwmans komend seizoen stoppen in het team, maar wel aan de achterkant nog betrokken blijven en MKV ondersteunen. Nu mogen de dames van MKV 2 even uitrusten en genieten van de zomer, zodat ze komend seizoen weer kunnen knallen. Vanaf dan zullen ze niet meer spelen als MKV 2, maar zal het team op de woensdagavonden aantreden als midweek 1
Op zaterdag 18 juni speelden de meiden van MKV C1 een uitwedstrijd in Swolgen tegen Sporting ST C1. De tegenstander stond op de ranglijst wat hoger, dus de dames waren gewaarschuwd. Ondanks super knap verdedigingswerk van MKV wist Sporting toch op een 4-1 voorsprong te komen. Na wat water en ranja kon MKV er weer vol tegenaan. Al snel bleken de meiden uit Milheeze de smaak te pakken te hebben en door strakke ballen te spelen kregen ze het voor elkaar om nog wel twee doelpunten te maken. Helaas voor MKV lukte de tegenstander het ook nog een aantal keren om te scoren, maar aan de inzet heeft het in ieder geval niet gelegen. Wel is er verloren met 8-3, waarna een watergevecht volgde en omdat het de laatste wedstrijd was mocht er gedoucht worden met de korfbaltenues aan; wat een pret!

Agenda

Dinsdag 21 juni: Laatste training E en F; Zaterdag 25 juni: Toiletpapier actie kunstgrasveld; 1/2 juli: Korfbalkamp; Zaterdag 9 juli: Beachkorfbaltoernooi MKV C en MKV E en Afsluiting MKC F; 29 augustus: start jeugdtrainingen

MKV C1.

Foto's:


0