29 juni 2022

Prachtige zesde editie Bourgondisch Voetbaltoernooi

GEMERT – De zesde editie van het Bourgondisch Voetbaltoernooi van vv Gemert is opnieuw een geweldig succes geworden. Drie dagen lang vermaakten meer dan zeshonderd deelnemers zich opperbest met de combinatie van voetbal en vertier.

Afgelopen weekend realiseerden deelnemers en vrijwilligers wat ze in de voorgaande twee coronajaren hebben moeten missen. Het Bourgondisch Voetbaltoernooi was een heerlijke afsluiting van het lange seizoen. Overdag werd er volop gevoetbald, tussen de wedstrijden in en ’s avonds stond de gezelligheid voorop. Hoogtepunten waren de Biercantus op vrijdagavond en natuurlijk de grote feestavond op zaterdag, met de coverband REPOP en DJ Hitmaestro.
De organisatie bedankt alle deelnemers voor hun aanwezigheid en bijdrage aan de sfeer. Ook een speciaal woord van dank aan de vele vrijwilligers, de kurk waarop het Bourgondisch Voetbaltoernooi drijft. Bij de opbouw vooraf, de vele klusjes tijdens de drie dagen in het weekend en vervolgens het opruimen en de afbouw. De ene staat voor een paar uurtjes in het schema, de ander een aantal dagen onafgebroken; voor iedereen geldt dat ze onmisbaar zijn bij het organiseren van de driedaagse.
Ook bedankt de organisatie de sponsoren

Foto's:


0