22 juni 2022

St. Lucia botst en blaast

DE MORTEL – Na drie jaar vindt op zaterdag 25 juni tijdens Mortel Kermis de tweede versie plaats van het Bots & Blaas Muziekfestijn. Fanfare St Lucia zal dan een anderhalf uur durende mini-proms uitvoeren.

De slagwerkgroep, onder leiding van Ton Verberne, heeft een aantrekkelijk programma voorbereid. De leden zijn er op gebrand om een gevarieerd repertoire met een grote verscheidenheid aan instrumenten uit te voeren.
Het “proms”-programma van het fanfareorkest bevat een veelheid aan bekende hits, de meesten ondersteund door combo en zang. Voor dit Muziekfestijn is de fanfare erg blij met het combo wat gevormd wordt door de band Carbon Castle. Deze band stond afgelopen jaar ook op een Mortels podium tijdens de Tropical Ankerz. Een jonge talentvolle (cover)band die met veel enthousiasme het fanfare-orkest zal ondersteunen. Tijdens dit blaasfestijn is de vaste drummer van Carbon Castle verhinderd. Zijn plaats wordt ingenomen door Joris de Bont, in De Mortel en omstreken welbekend.
De zang wordt deze avond ingevuld door Maud Krikke, Marloes Pierik, Bart Smulders en Pien van Dijck, de vaste zangeres van Carbon Castle. Het geheel staat onder leiding van dirigent Will Veraa, die samen met zijn fanfare-orkest ervoor gaat zorgen dat het publiek zal gaan meezingen en dansen.
Het Bots & Baas Muziekfestijn begint 25 juni om 19.00 uur op het kermisterrein bij MFA De Sprank in De Mortel.

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.