14 juni 2022

The Wedding Funeral in De Bunker

GEMERT – Veel akoestische muziek op het podium van de Bunker deze week, met zowel internationaal bekende artiesten als lokale muzikanten.

The Wedding Funeral uit de Verenigde Staten bijt donderdag 16 juni het spits af tijdens een Tuney Thursday-concert. The Wedding Funeral is het geesteskind van de eeuwig toerende, alternatieve punk-blues muzikant Darren Deicide en koorzangers Ethel Lynn Oxide. Zij verzorgen een intiem concert met een unieke mix van gitaar, zang en zingende zaag. Hun liedjes zitten vol tragiek, maar worden met een flinke donkere knipoog gebracht. Het Tuney-concert begint rond 21.00 uur. Kaartjes à 5 euro zijn te koop aan de bar.

De Secret Summer Sessions zijn inmiddels een nieuwe traditie in de Bunker. Als de avonden op zijn langst zijn wordt de zomer gevierd met mooie artiesten die in intieme setting, liefst buiten, hun repertoire brengen. Dit keer is de beurt aan ‘Onze Martinus’, een nieuw project van Martijn Kuijten. Kuijten is bekend van Op zoek naar Johan, Mannen met baarden en Autumn Sun. De Secret Summer Sesssion van zaterdag 18 juni begint rond 22.00 uur. Er gaat een fooienpot rond met een minimaal verwachtte inl;eg van 3,50 euro.

Verwacht

30 juni: Bjorn van der Doelen; 19 en 20 augustus: Zebra festival; 3 september: De Vloek; 8 oktober: Argus & The Dark Moon (Pink Floyd tribute)

The Wedding Funeral.

Foto's:


0