20 juni 2022

Tuney Thursday en Just Meet in De Bunker

GEMERT – Komende week staan er twe activiteiten op het programma bij De Bunker in Gemert. DOnderdag geeft Gooseking 3000 een Tuney Thursday concert. Zaterdag vindt een zomerse editie plaats van Just Meet.

Gooseking 3000 is het DIY-project van Ernst-jan van Doorn (Mozes and the Firstborn, Mark Lada’s Golden Arches). De zingende gitarist (of gitaarspelende zanger) schrijft en brengt op Bottom Shelf Records liedjes uit vanuit zijn tweekameruniversum in zijn huisje in Eindhoven. Ernst schrijft over de belangrijke dingen in het leven, en samen met zangeres Sophia de Hoog en gitariste Estelle Stijkel (Kovacs, Bells of youth) zingt hij zijn liedjes over rugpijn, luidruchtige scooters en natuurlijk die zoete, zoete nostalgie.
Het Tuney Thursday concert van donderdag 23 juni begint rond 21.00 uur. De entree bedraagt 5 euro, te voldoen aan de bar.
De Bunker vindt ontmoeten nu extra belangrijk, zeker na twee jaar lockdowns en ‘coronagedoe’. Daarom is er extra aandacht voor Just Meet, met een speciale Summer Edition. Onder het genot van een glas en een fijn stukje achtergrondmuziek kan er een kaartje gelegd worden of een ander spel gedaan. Gewoon wat kletsen kan ook. De Bunker gaat open om 20.00 uur en de entree is gratis.

Gooseking 3000.

Foto's:


0