27 juni 2022

Vernielingen aan woning in Gemert: rolluiken en deuren met purschuim dichtgespoten (update)

GEMERT – Aan een woning op de Wijst in Gemert zijn diverse vernielingen aangericht Zo zijn alle rolluiken, poortjes en deuren dichtgespoten met purschuim. Ook zijn de poort, schutting en muren beklad met tekst. Wie verantwoordelijk is voor de vernielingen is niet bekend.

De vernielingen zijn waarschijnlijk gericht aan de vorige bewoner. De woning is recent verkocht en de nieuwe bewoners melden er niets mee te maken te hebben.  “De politie stelt in een verklaring dat er al vaker dit soort teksten op de woning zijn aangebracht en dat de vorige bewoner al langere tijd in conflict is met iemand”, aldus de 112-verslaggever ter plekke. Er is nog niemand aangehouden. (Info en foto: 112nieuwsonline.nl).

Foto's:


V