23 juni 2022

Vijftigjarige KVW Bakel collecteert

BAKEL – KinderVakantieWerk (KVW) Bakel gaat dit jaar na twee jaar weer collecteren. De werkgroep en enthousiaste dorpsgenoten staan klaar om van maandag 4 tot en met vrijdag 8 juli in Bakel rond te gaan met de collectebus.

Dit jaar is een speciaal jaar: KVW Bakel bestaat vijftig jaar, dus maakt de werkgroep er een groot feest van. Er is een aantal extra elementen aan het programma toegevoegd, zoals samen lunchen en extra spelmateriaal. “Wij hopen natuurlijk dat we weer een leuk bedrag ophalen, zodat de kinderen weer een leuke en fijne KVW week hebben”, zegt de werkgroep.
Vanwege het jubileum heeft KVW Bakel een jubileumkrant laten maken met behulp van oud werkgroep leden. In de krant staan veel verhalen van afgelopen jaren en ook staat het programma met locaties van dit jaar er in. Zo kan iedereen zien waar en wanneer er ergens wat te doen is, en dus kan komen kijken. De krant wordt in de collecteweek aan iedereen uitgedeeld.

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.