20 juni 2022

WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – Met nog een paar speelronden te gaan nadert het einde van de WAC Gemert competitie van 2021-2022. En dan kan, na twee afgebroken corona-seizoenen, gelukkig weer teruggekeken worden op een volledig uitgespeelde competitie. Dit nadat ook dit seizoen corona nog voor een gedwongen pauze en een aantal afgelaste wedstrijden heeft gezorgd. Daardoor is het competitie-einde opgeschoven, zodat de laatste speelronde nu donderdag 30 juni wordt.

Dat wordt dan ook meteen de avond van de jaarlijkse feestavond waarmee WAC Gemert het seizoen afsluit. En die feestavond, waarbij alle WAC-leden van harte zijn uitgenodigd, start om 21.00 uur en vindt plaats bij gastheer en het ‘clubhuis’ van WAC Gemert: @Harmse.
Inclusief de speelronde van afgelopen donderdag zijn er dus nog 3 speelrondes te gaan. En de Wedstrijd van de Week van deze donderdag is die tussen het Team van de Week Minn 10 Menswear / ’t Ridderhof en het team van Herman vd Boomen Schilderwerken. IDe toeschouwers moeten tot minuut 4 wachten voor de eerste écht gevaarlijke doelpoging als Koen Penninx met een fantastisch afstandsschot de 0-1 op het scorebord tovert. En even later zorgt Sander Meulensteen voor de verdubbeling van de voorsprong na een combinatie met Jaron Tielemans, 0-2 dus. En het wordt nog rianter voor het team van Herman vd Boomen Schilderwerken als Koen Penninx na een fraaie actie vanaf de zijlijn naar binnen komend met een diagonaal schot in de bovenhoek voor de 0-3 stand zorgt. In minuut 13 is het Alex Donkers die de wedstrijd op slot lijkt te gooien als hij prachtig voor 0-4 zorgt. Tóch lijkt het toch nog anders te gaan lopen want direct daarna mag Bjorn Opgenoort vanaf de penaltystip aanleggen en daarmee zorgt hij ervoor dat de nul van het scorebord verdwijnt: 1-4. Het is Koen Penninx die met een verre uitworp van de keeper wordt bereikt, en die laat keeper Dirk Wijnen kansloos waarmee hij voor 1-5 zorgt. Maar diezelfde keeper promoveert zichzelf opnieuw tot extra aanvaller en nu wél met resultaat: de 2-5 verschijnt op het scorebord. In de voorlaatste minuut wordt het toch nog erg spannend als Twan Bierens zijn schot doel ziet treffen en voor 3-5 zorgt en hij vervolgens in dezelfde minuut de daaropvolgende aanval onderschept en opnieuw doel treft en voor de anschluss-treffer zorgt. Maar het lukt in de resterende tijd niet meer om een gelijke stand te bewerkstelligen, het blijft dus 4-5 in deze sportieve en onderhoudende wedstrijd.

Uitslagen 16 juni

1e Klasse: Vogels Metaalbewerking – Stender/`t Ridderhof 0-5; Commanderij 3/Rooijackers Woo – La Compagnie-Sidekix 4-6; Happy Boys 2 – JR Dakbedekkingen 7-4; School Tuiniers/v.Rooij Grasz – Outdoor Island 0-7; Minn 10 Menswear/’t Ridderhof – Herman vd Boomen Schilderwerk 4-5
2e Klasse: John Habraken Timmerwerken – Accu.nl 2-3; vv VMW – Keurslager Danny Megens 13-1; Martens Dakbedekkingen 2 – Wereldkeuken 2-3; Rayen Timmerwerken – van Asseldonk aardbeien 4-3; Happy Boys 1 – E-Bikeaccu.nl 0-11; Opsteen-Sterken – TARS/Cafe Gij & Ik/GLM 3-0*
*Reglementair

Programma 23 juni

Hal 1: 18.30 vv VMW – Martens Dakbedekkingen 2; 19.06 Commanderij 1 – KentekenplaatOnline.nl; 19.42 v. Schijndel Dakbedek. – v. Heugten Baddesign; 20.18 Rauw & Gauw – Machinehandel vd Biggelaar; 20.54 La Compagnie-Sidekix – Stender/`t Ridderhof; 21.30 Herman vd Boomen Schilderw. – Vogels Metaalbewerking
Hal 2: 19.06 JR Dakbedekkingen – School Tuiniers/v.Rooij Grasz.; 19.42 Happy Boys 2 – van Dijk Groep/Manders Automat.; 20.18 Minn 10 Menswear/’t Ridderhof – Commanderij 3/Rooijackers Woon.; 20.54 Bjorn Klokgieter Timmerw. – MURO Steencreaties; 21.30 Spier/vd Meijs – Happy Boys 3

Team van de week is Minn 10 Menswear/’T Ridderhof.

Foto's:


0