15 juni 2022

Were Di verkoopt aardbeien

GEMERT – Volleybalclub Were Di pakt haar sponsoractiviteit dit jaar wederom groots aan na twee jaar van afwezigheid.

“We willen graag onze trouwe supporters en inwoners van Gemert betrekken bij de vereniging. Maar niet zonder hier ook een aantrekkelijk perspectief bij te bieden. Daarom gaan wij aardbeien verkopen! Deze aardbeien komen zelf ook uit Gemert, het zijn aardbeien van Van Asseldonk.Vrijdag 17 en zaterdag 18 juni verkopen we de aardbeien op de parkeerplaats bij de Albert Heijn aan de Kapelaanstraat. Heeft u ze gemist, dan komen ze op dinsdag 21 juni in Gemert, Elsendorp en de Mortel bij u langs de deur.┬áHet eerste bakje met aardbeien is namens volleybalclub Were Di overhandigd aan Arjan de Vries. Middels deze weg bedanken wij deze supermarktondernemer voor zijn jarenlange inzet en hulp bij deze actie.” (Advertorial)

 

Foto's:


a