14 juni 2022

Win weekendkaarten voor WiSH Outdoor 2022

GEMERT – Wil je kans maken op twee full-weekend tickets voor WiSH Outdoor in Laarbeek? Stuur dan het antwoord op de volgende vraag voor dinsdag 21 juni aanstaande door naar lezersactie@gemertsnieuwsblad.nl : ‘Wat zijn de namen van de vier onontdekte werelden van WiSH Outdoor?’ Vergeet niet om je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer in je mail te vermelden. (Deze gegevens worden na afloop van de actie verwijderd).

De driedaagse editie van dit jaar biedt volgens de organisatie de meest uitgebreide en gevarieerde line-up uit de geschiedenis van WiSH Outdoor. “Op meer dan tien majestueuze podia en area’s zullen ruim 175 van de de populairste (inter)nationale (live) acts het publiek drie lange zomerse dagen in extase brengen.” Nieuw dit jaar op vrijdag is dat ook de indoor mainstage The Grand Theater – waar de grootste artiesten optreden – opengaat.

Maar dat is nog niet alles, want ook de camping wordt dit jaar volledig vernieuwd voor de ultieme WiSH Weekend Experience. Nightsky City biedt volop entertainment: een pre-party op vrijdag, elke dag wakker worden met exclusieve optredens en natuurlijk de razend populaire roemruchte silent disco afterparty na het festival. Ook kent de festivalcamping uitstekende luxe faciliteiten en is er een uitgebreide keuze qua accommodaties: van basic tot super-de-luxe.

De ticketsale voor WiSH Outdoor 2022 is in volle gang, scoor je tickets voor het weekendavontuur van het jaar via: https://www.wishoutdoor.com/nl/tickets.