08 juli 2022

Cruyden Academie over spijsverteringsproblemen

GEMERT – In de tuinen van VELT-Gemert ‘Heerlijck Hopveld’ worden in 2022 weer tien praktijklessen over helende kruiden verzorgd. Op deze ‘Cruyden Academie’ leren deelnemers wat ze zelf kunnen doen om kwalen te verlichten. Op zaterdag 9 juli vindt van 11.00 tot 13.00 uur de vijfde les plaats, met als thema ‘Spijsverteringsproblemen’.

Wanneer je spijsvertering problemen geeft, kunnen kruiden uitkomst bieden. In kruiden zitten onder andere plantaardige bitterstoffen die helpen bij oprispingen, een opgeblazen gevoel, onrustige darmen, winderigheid of grote vermoeidheid na de maaltijd. Ook chocolade met kruiden kan daarbij helpen. De docent is Maartje Kreike. Tijdens deze avond maken de deelnemers zelfgemaakte kruidenchocolade voor thuis. Opgeven kan per email via info@heerlijckhopveld.nl.

Docent Maartje Kreike.

Foto's:


0