07 juli 2022

Einde live-seizoen De Bunker

GEMERT – Met het komen van de zomer komt er langzaam aan ook een einde aan de live concerten in De Bunker in Gemert. Het was een bijzonder seizoen. Maar ondanks lockdowns, afzeggingen en omboekingen kijkt De Bunker tevreden terug.
De ontmoetings en jongeren-activiteiten gaan door tot en met 16 juli. Het live-seizoen van 2022/23 gaat op 19 en 20 augustus van start met een bijzondere editie van het Zebra Festival.
Op zaterdag 9 juli vindt Just Meet weer plaats. De Bunker vindt ontmoeten nu extra belangrijk, zeker na twee jaar lockdowns en ‘coronagedoe’. Onder het genot van een glas en een fijn stukje achtergrondmuziek kan er een kaartje gelegd worden of een ander spel gedaan. Gewoon wat kletsen kan ook. De entree is gratis en De Bunker is open van 20.00 tot 2.00 uur.

Foto's:


0