19 juli 2022

Gemert-Bakelse Golfkampioenschappen

BAKEL – Op vrijdag 30 september wordt er weer gespeeld om de Gemert-Bakelse Golfkampioenschappen. Het is dan de 19e keer dat dit kampioenschap wordt gehouden.

De dag wordt georganiseerd door de stichting Gemert-Bakelse Golfkampioenschappen, die als doel heeft om een gezellige, laagdrempelige, sportieve en vooral verbindende golfdag te organiseren voor golfliefhebbers uit de gemeente Gemert-Bakel.

Iedereen die in de gemeente Gemert-Bakel woont, 18 jaar of ouder is en in het bezit van een GVB, kan deelnemen.
De wedstrijd wordt gehouden op de mooie golfbaan Stippelberg in Bakel en zal worden gespeeld op de Mixcourse. De dag zal in het teken staan van elkaar ontmoeten, sportiviteit, feest en muziek met tussendoor een hapje en een drankje. Graag zien we u op vrijdag 30 september.
Wil je meespelen, schrijf je dan snel in. Want er is een beperkt aantal startplaatsen. Inschrijven kan met het inschrijfformulier op: www.gemertbakelgolf.nl. Voor meer informatie: www.gemertbakelgolf.nl of mail naar: info@gemertbakelgolf.nl.

Foto's:


0